21 Eylül 2007 Cuma

F.Bahçe'den bilet açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, FC Inter maçı öncesi 10 bin bedava bilet dağıtıldığı yönündeki haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Kulübün internet sitesinde, konuyla ilgili bir gazetede yer alan haber üzerine yapılan açıklamada, ''Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi kesinlikle bedava bilet dağıtımı yapmamakta ve bu konuda en hassas davranan kulüplerin başında gelmektedir'' denildi.

Bazı dernekler ile kulüp arasında kırgınlıklar olduğu, verilen bu biletlerle de kırgınlıkların giderildiği konusundaki bilgilerin de gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklamada, hiçbir dernek ya da grup ile küskünlük bulunmadığı belirtilerek, ''Ancak kulübümüze zarar vermeye çalışan bazı kendini bilmezlerin olduğu herkesçe malumdur. Yönetimimiz de bu kişiler ile ilgili gerekli açıklamaları çok yakında yapacaktır'' ifadelerine yer verildi.

Bu arada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın teknik direktör Zico'ya taktik verdiği ve bazı oyuncuların oynatılmasını istediği yönündeki haberin hayal ürünü bir iddia olduğu da belirtildi.

Açıklamada konuyla ilgili şöyle denildi: ''Takımımızın sahadaki dizilişi ve kadrosuna teknik heyet karar vermektedir. Bu noktada başkanımızın ya da yönetimimizin müdahalesi kesinlikle söz konusu değildir. Bu haberin teknik direktörümüz sayın Zico ve futbolcularımızın emeklerine yapılmış bir saygısızlık olduğunu düşünüyoruz.''

Hiç yorum yok: