13 Eylül 2007 Perşembe

İnönü'ye tam not

18 Eylül'de başlayacak olan Şampiyonlar Ligi Grup maçları öncesi, UEFA son hazırlıklarını yapıyor.Bu hazırlıklar çercevesinde görevlendirilen heyet bugün Beşiktaş İnönü Stadı'na gelerek incelemelerde bulundu. 2 ekip olarak İstanbul'a gelen heyette UEFA Şampiyonlar Ligi maç direktörü Pascal Fratellia, basın direktörü Alexis Dedes ve organizasyon komitesi adına Rudolf Benzler ve Natali Huber yer aldı.

Saat 09.00'da başlayan ve yaklaşık 5 saat süren kontroller ve toplantılar sonrası, İnönü Stadı'nın ufak detaylar dışında eksiği bulunmadığı belirten yetkililer, bu aksaklıklarında en kısa sürede tamamlanacağına inandıklarını dile getirdiler.

UEFA yetkilileri yaptıkları incelemeler hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, İnönü Stadı müdürü Turgut Akhan, komitenin stattan memnun kaldığını ve Beşiktaş İnönü Stadı’nın Şampiyonlar Ligi'ne hazır olduğunu söyledi.

Akhan komitenin ufak ayrıntılar dışında İnönü Stadı'na tam not verdiğini bu ayrıntıların ise otopark ve reklam panoları ile ilgili, kısa sürede çözülecek sorunlar olduğunu dile getirdi.

Hiç yorum yok: