21 Eylül 2007 Cuma

F.Bahçe'nin iki farklı yüzü

Fenerbahçe, 2007-2008 futbol sezonunda Turkcell Süper Lig ve Avrupa kupaları mücadelelerinde farklı performanslar ortaya koyuyor.

Turkcell Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında çıktığı maçlarda ise başarılı sonuçlarla taraftarının yüzünü güldürüyor.

Ligin geride kalan 5 maçında 2 kez kazanan Fenerbahçe, Avrupa kupalarında ise 3 maçta 3 galibiyet elde etti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı sezonun ilk maçında 2-0 kaybeden sarı-lacivertliler, Gaziantepspor karşısında 2-1, Sivasspor önünde de 1-0 kazandıktan sonra, puan cetvelinde alt sıralarda yer alan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Çaykur Rizespor'a karşı 1-1'lik beraberliklerle üst üste iki hafta puan yitirdi.

Turkcell Süper Lig maçlarında etkili bir performans ortaya koyamayan sarı-lacivertli ekip, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki iki maçta ise Belçika ekibi Anderlecht'i 1-0 ve 2-0'lık sonuçlarla yenip, ''Devler Ligi''ne kaldı. Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesine de ilk maçında İtalya şampiyonu FC Inter'i 1-0 yenerek, iyi bir başlangıç yaptı.

Hiç yorum yok: