17 Eylül 2007 Pazartesi

Marsilya hırs küpü

Şampiyonlar Ligi A gurubu ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Olympique Marsilya Teknik Direktör Albert Emon, Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu fakat, Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Olympique Marsilya Teknik Direktör Albert Emon, yarınki maç öncesi maçın oynanacağı Veledrome Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ı bir süredir takip ediyoruz. Defansif olarak iyi bir savunma kurgusu var. Zor gol yiyorlar. Bunun yanı sıra iyi bir hücum hattı var. Arjantinli, Şilili ve Brezilyalı ofansif yönden iyi olan futbolculara sahipler" dedi.

Albert Emon ayrıca, Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman'ın çok iyi bir savunma oyuncusu olduğunu vurgulayarak, "Türkiye Ligi'inde geride kalan 5 hafta sonrası Beşiktaş'ın bir gol yediğini biliyoruz. İbrahim Toraman Avrupa'daki en iyi defans soyuncularından biri" diye konuştu.

Teknik adam yarınki karşılaşmaya mutlak galibiyetle çıkacaklarını ve taraftarları için galip gelmek istediklerini ifade ederek, "Kendi evimizde Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlamak istiyoruz. Taraftarımızında desteğiyle galip geleceğimize eminim. Yarın tibünleri dolduran Marsilyalıların evlerine mutlu dönmesini sağlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Olympique Marsilya'nın, Beşiktaş karşısına yarın şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Kaleci Mandanda, Bonnart, Rodriguez, Givet, Taiwo, Cana, Cheyrou, Niang, Nasri, Zenden, Cisse.

Hiç yorum yok: