12 Eylül 2007 Çarşamba

F.Bahçe'ye şans vermedi

2008 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Portekiz'le bugün deplasmanda karşılaşacak olan Sırbistan Milli Takımı'nın Inter'li yıldızı Dejan Stankoviç, Şampiyonlar Ligi'nde PSV Eindhoven ile birlikte gruptan çıkacaklarına inandığını ifade etti.

Fenerbahçe ile 19 Eylül'de İstanbul'da oynayacakları ilk maçın çok zor geçeceğini belirten tecrübeli futbolcu, sarı - lacivertli takımın yıldızlarını durdurmaları gerektiğine dikkat çekti. Stankoviç, "Alex'i, Kezman'ı ve tabii ki Roberto Carlos'u tanıyorum. Kezman'a boş yer bırakmayıp, Alex ve Carlos'a şut attırmamamız lazım. İstanbul'a galibiyet veya en kötü beraberlik için geleceğiz. Gruptan çıkma konusunda benim favorilerim Inter ve PSV" diye konuştu.

Sırp futbolcu, ismi Fenerbahçe ile anılan takım arkadaşı Adriano'ya transfer konusunu sorduğunu da açıkladı. Stankoviç, "Adriano böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını ve sözleşme bitiş tarihi Ocak 2008'e kadar Inter'de kalacağını söyledi" ifadelerini kullandı.

PSV'nin bu sezon Vitesse'den transfer ettiği, Sırbistan kampında bulunan golcü Lazovic ise gruptaki favorilerinin Inter ve Fenerbahçe olduğunu söyledi, "Fenerbahçe'nin bazı maçlarını kasetlerden izledik. Ateşli bir taraftara sahipler. Grubun favorisi değiliz ama elimizden geleni yapacağız" dedi.

Hiç yorum yok: