18 Eylül 2007 Salı

S.Engin: "Yenilgiyi düşünmemiştik"

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Olympique Marsilya karşısında yenilgiyi düşünmediklerini, en azından beraberlik olması gerektiğini söyledi.

Engin, maç sonrası yaptığı açıklamada, Marsilya karşısına galibiyet için çıktıklarını ifade ederek, ''Yenilen golden önce Diatta'ya yapılan bir faul vardı. Bu pozisyon sonrası korner oldu. Daha sonra top kornerden gelirken direğe çarptı. Rüzgarın etkisiyle rakibin önüne düştü ve bu şekilde golü buldular. Tabi bunlar mazeret değil. Kaybetmeyi düşünmüyorduk. Maçın hakkı en azından beraberlikti'' diye konuştu.

Kendilerinin pozisyon bulamadığı gibi rakibe de pozisyon vermediklerini kaydeden Engin, ''Marsilya, İstanbul'da yenemeyeceğimiz bir takım değil. İstanbul'da rakibimizi yeneceğiz. Bugün çok mücadele ettik ancak kötü bir hakem vardı. Ricardinho'ya yapılan faulün aynısını rakip başka oyuncumuza da yaptı. Ancak hakem İtalyan. Fransızlara daha sempatik geliyor. Maalesef Türk takımlarına sempatik gelmiyor'' dedi.

Sağ dizinden sakatlanan Ricardinho'nun durumuna da değinen Engin, ''Ricardinho'nun bu sorunu var. Bir kaç hafta oynayamayacak gibi gözüküyor. Durumu yarın ki MR sonrası netleşecek'' diye konuştu.

Marsilya karşısında sakatlanarak oyunu terk eden bir diğer oyuncu Serdar Kurtuluş ise bu akşam ki mücadeleye galibiyet için çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Serdar Kurtuluş, sakatlanıp oyunu terk etmesi ile ilgili ise , ''Yandan bir top geldi. Ben de müdahale ettim. Biraz sert gelen toptu. Gözüm karardı, bu nedenle değişiklik istedim'' diye konuştu.

Hiç yorum yok: