17 Eylül 2007 Pazartesi

Zico eskiye dönüyor

Zico eskiye dönüyor
Turkcell Süper Lig'de dün akşam Çaykur Rizespor'a ile berabere kalan Fenerbahçe, Çarşamba günü oynayacağı İnter maçının hazırlıklarına, bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta görev alan futbolcular tesislerde jenerasyon çalışması yaparken. diğer futbolcular ise düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç gerçekleştirdi.

Sol dizinden sakatlığı bulunan Tümer Metin düz koşu yaparken, sakatlığı sebebiyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen Deniz Barış çift kale maçta yer aldı. Kasıklarında ağrı bulunan ve geçtiğimiz günlerde İsviçre'ye giderek iğne olan Deniz Barış'ın, İnter maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Cuma günü kontrolden geçen ve ameliyat olmasına gerek duyulmayan kaleci Serdar Kulbilge takımla çalışmalarını sürdürürken, Appiah ise tesislerde çalışmalarına devam etti. Kaleci Serdar ayrıca, antrenmanın son bölümünde ayağında hafif bir ağrı hissettiğini belirterek çayışmayı yarıda bıraktı.

Öte yandan, antrenmanının son bölümünde ikili bir mücadele sonucunda Colin Kazım ve Can Arat arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Çift kale maçın son bölümünde yaşanan bu tartışma kısa sürede kapandı.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı İnter karşısına ise eski sistemiyle çıkacak.

Çaykur Rizespor karşısında 3-4-1-2 sistemini deneyen ancak, bundan istediği sonucu alamayan Zico'nun, Roberto Carlos'u yine sol beke çekip Deivid'i orta sahanın sağında oynatması, Ali Bilgin'i ise yedek kulübesine çekmesi ve 4-4-1-1 düzeni ile sahaya çıkması bekleniyor.

Sarı lacivertli takım yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenman ile İnter maçının hazırlıklarını sürdürecekler.

Hiç yorum yok: