17 Eylül 2007 Pazartesi

Mancini'yi aldı bir telaş!

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Serie A takımlarından Inter'de defans oyuncusu Chivu ve Materazzi'nin sakatlıkları nedeniyle oynamayacak olması Teknik Direktör Roberto Mancini'yi düşündürüyor.

Inter, Fenerbahçe maçı öncesi son hazırlıklarını bugün Milano'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Inter'de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek Chivu ve Materazzi'nin yanı sıra cezalı olan Maicon, Cordoba, Burdisso ve Cruz da kadroda yer almayacak. Dün oynanan Catania maçında çok iyi bir performans gösteren Brezilyalı golcü Adriano da, Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmediği için Fenerbahçe karşısında oynamayacak. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, zorlu bir grupta olduklarını belirterek, "İstanbul'da işimiz kolay olmayacak, ancak geçen sezon olduğu gibi kısa sürede elenerek gruptan ayrılmak istemiyoruz. Bu nedenle Fenerbahçe maçından mutlaka galip gelmek istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Kulüp Başkanı Massimo Moratti ise, Romanya Milli Takımı'nın Almanya ile oynadığı özel maçta sakatlanan Rumen defans oyuncusu Chivu'yu eleştirerek, "Çok fazla önemi olmayan bir maçta oynamaması ve Fenerbahçe maçında defanstaki yerini alması gerekirdi" dedi.

Bu arada İtalyan bahis siteleri, Fenerbahçe-Inter maçında Inter'in galibiyetine 1.90, Fenerbahçe'nin galibiyetini ise 3.90 veriyor.

Öte yandan İtalya'nın İstanbul başkonsolosluğu ise hareket geçerek İstanbul'a gelecek Interli taraftarlar için yardım masası kurdu. Burada Interli taraftarlara İstanbul'da kalacakları süre içinde gereken desteğin verileceği bildirildi.

Hiç yorum yok: