17 Eylül 2007 Pazartesi

Marsilya Başkanı sahip çıktı!

Marsilya Başkanı sahip çıktı!
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın konuk olacağı rakibi Marsilya'da Başkan Pape Diouf, medyada yeralan iddiaları yalanlayarak, Teknik Direktör Albert Emon'la yollarını ayırmayı düşünmediklerini açıkladı.

Takımın ligdeki kötü gidişatına çok üzüldüğünü anlatan Diouf, "Ligin başı itibariyle, umduğumuz noktanın çok uzağındayız. Önümüzde 30 maç daha var. Durumu kurtarmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Başarısızlık halinde teknik direktörü göndermenin en kolay yol olduğuna değinen Olimpik Marsilya Başkanı, "Böyle bir düşüncem yok. Ben takımın kollektif durumuna ilişkin konularla ilgileniyorum şu anda. Kafa koparmak yerine, hep birlikte bir çözüm bulmalıyız. Hocamızı göndermek istemiyorum" dedi.

"Beşiktaş maçı çıkış olabilir"

Yarın Beşiktaş'la yapacakları Şampiyonlar Ligi maçının kendilerine çok önemli bir çıkış imkanı verdiğini kaydeden Diouf, "Şampiyonlar Ligi farklı bir şampiyonadır. Kendimizi bulmamızı sağlayabilir" dedi.

Haftasonu kendi sahalarında 2-1 yenik kapattıkları Toulouse karşılaşmasında, esas sorunlarının motivasyonla ilgili olmadığını gördüklerini vurgulayan Pape Diouf, "Futbolcularımız, en az Toulouselu oyuncular kadar koştular. Şu çok açık ki çözüm, ortaya koyduğumuz bunca eforu, daha düzenli ve verimli bir şekilde sarfetmekte. Bugün bunu yapamıyoruz ve bu yüzden de bu durumdayız" diye konuştu.

Hiç yorum yok: