17 Eylül 2007 Pazartesi

Zanetti temkinli konuştu

Inter kaptanı Zanetti, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu mücadele öncesi sakat ve cezalı oyuncuların kendilerini düşündürdüğünü söyledi.

İtalyan Rai 2 kanalına açıklamalarda bulunan Inter kaptanı Zanetti, Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu mücadele öncesi sakat ve cezalı oyuncuların kendilerini düşündürdüğünü belirterek, "Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız Valencia maçı bizim için çok üzücü ve şanssız bir karşılaşmaydı. Takım olarak gruptan çıkabilecek güce sahiptik, ancak futbol bu. Şanssızlık, aksilikler, bir anlık hata sizi yarış dışı bırakabiliyor. Dilerim, bu seneki yeni maceramızda farklı sonuçlar ortaya çıkar.

Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacağımız zorlu mücadele öncesinde sakat ve cezalı futbolcular bizi düşündürüyor. Kadromuzda sayılı futbolcumuz var, ancak Fenerbahçe maçında sahaya hangi futbolcu çıkacaksa en iyi sonucu almak için elinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyecektir" dedi.

Lige iyi başlamadıklarını ifade eden tecrübeli futbolcu Zanetti, Catania maçında sergilediği performansla dikkat çeken Brezilyalı golcü Adriano'nun yeniden eski günlerine döneceğine inandığını, ama bu futbolcunun ne yazık ki Şampiyonlar Ligi'nde oynamadığını söyledi. Zanetti, futbol kariyerini Inter'de tamamlamak istediğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Inter, bu akşam yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarının İtalya bölümünü tamamladı. Antrenmanda sakatlığının tedavisi süren David Suazo takımla birlikte çalışırken, Materrazzi de hafif bir çalışmayla idmanı tamamladı.

Hiç yorum yok: